Projectmanagement

Als eerste stap stellen wij samen met u een plan op met een programma van eisen. Dit is een bundeling van uw wensen en eisen, aangevuld met onze technische expertise en ervaring.

Procon weet wat er komt kijken bij een (ver)bouwproject

Wij kennen partijen zoals gemeenten, architecten en aannemers én hun werkwijze goed. U kunt zorgeloos een project aan ons uitbesteden, volledig of een deel.

Besteedt u een
project volledig aan ons uit?

Als eerste stap stellen wij samen met u een plan op met een programma van eisen. Dit is een bundeling van uw wensen en eisen, aangevuld met onze technische expertise en ervaring. Wanneer de uitgangspunten voldoende duidelijk zijn vraagt Procon Solutions diverse partijen om een offerte uit te brengen. Deze offertes worden door ons nagekeken en beoordeeld. U ontvangt een advies op maat, gebaseerd op prijs, kwaliteit en aanpak. Met de aannemer van het project stemmen wij de planning af en zien erop toe dat opgeleverd volgens uw wens. U heeft er nauwelijks omkijken naar: uw vaste aanspreekpunt bij ons zorgt ervoor dat u weet wat er loopt en wanneer de volgende stap gezet wordt.

Procon Solutions kan, in afstemming met u, de communicatie naar bewoners, omwonenden en andere partijen verzorgen. Ook hierin hebben wij veel ervaring.  

Gedeeltelijk projecten door ons laten voorzien?

Uiteraard kunt u ook een deel van een project aan ons uitbesteden. Zo kunt U onze ervaring en technische kennis benutten voor het maken van (energetische) onderhoud scenario’s Of u vraagt Procon Solutions een planning voor uw project op te stellen. Twijfelt u over de kwaliteit van het werk dat uw buitenschilder heeft opgeleverd? Wij kunnen aan de had van een verftechnische beoordeling en de uitvraag bepalen of de kwaliteit is geleverd.  

Heeft u professionele ondersteuning nodig bij een project? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk ons portfolio

Projectmanagement

Uitkragende galerijvloeren

Procon Solutions verzorgt voor diverse VvE’s het projectmanagement bij het herstellen van uitkragende galerijvloeren. Uitkragende galerijvloeren zijn galerijvloeren die gelijktijdig met de vloeren van de ...
Bekijk project →
Projectmanagement

Technische begeleiding interne verbouwingen

In opdracht van een Zaanse aannemer begeleidde Procon Solutions de verbouwing voor een museum in wetenschap & technologie. Koelcellen moesten worden omgezet en elektrische klapdeuren ...
Bekijk project →
Projectmanagement

Prestatiegericht schilderwerk externe VvE

Het bestuur van een VVE onder splitsing voelt zich onvoldoende vertegenwoordigd door hun VVE beheerder. Daarom vroegen zij Procon Solutions om het projectmanagement van het ...
Bekijk project →
Scroll naar boven