Prestatiegericht schilderwerk externe VvE

Over dit project

Het bestuur van een VVE onder splitsing voelt zich onvoldoende vertegenwoordigd door hun VVE beheerder. Daarom vroegen zij Procon Solutions om het projectmanagement van het schilder- en onderhoudswerk te begeleiden. De gevelvlakken zijn slecht bereikbaar, dit was een uitdaging.   

Op verzoek van het bestuur inventariseerden wij de noodzakelijke werkzaamheden, stelden een Plan van Aanpak op. Ook het offertetraject en aannemersselectie werd door ons begeleid. Er werd gekozen voor prestatiegericht schilderwerk. Procon Solutions maakte de kwaliteits- en prestatie eisen meetbaar. Onze tussentijdse inspectie en oplevering door de leverancier verliep volgens een aantal vooraf afgesproken meetpunten. Een prima methode om er voor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. 

Gelijktijdig vroeg de VVE Procon Solutions advies over de galerijhekwerken: de garantie op de corroderende hekwerken was verlopen. Om gevolgschade te voorkomen,moest er iets gebeuren. 

Procon Solutions inventariseerde de mogelijkheden inclusief prijzen. Uit deze analyse bleek algehele vervanging de meest (kosten)efficiënte oplossing. Op basis van onze onderbouwing van de oplossing inclusief kosteninzicht stemde het bestuur in met vervanging. Tijdens de werkzaamheden hield Procon Solutions toezicht op uitvoering conform afspraak.

Scroll door de foto's

Previous slide
Next slide

Bekijk andere projectmanagement projecten

Projectmanagement

Uitkragende galerijvloeren

Procon Solutions verzorgt voor diverse VvE’s het projectmanagement bij het herstellen van uitkragende galerijvloeren. Uitkragende galerijvloeren zijn galerijvloeren die gelijktijdig met de vloeren van de ...
Bekijk project →
Projectmanagement

Technische begeleiding interne verbouwingen

In opdracht van een Zaanse aannemer begeleidde Procon Solutions de verbouwing voor een museum in wetenschap & technologie. Koelcellen moesten worden omgezet en elektrische klapdeuren ...
Bekijk project →
Scroll naar boven